om oss.

Vårt största mål med hjälp av våra kunniga och duktiga målare är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd från första till sista mötet med oss. För att uppnå det har vi alltid en personlig kontakt med dig som kund och ser till dina idéer och behov. Vi hjälper dig att förvandla idé till färdigt projekt och vi garanterar dig att du blir nöjd!

Vi som jobbar på Pictura.

Har ni frågor eller vill boka in ett kostnadsfritt hembesök ber vi er att kontakta Peter i första hand eller fylla i en offertförfrågan

Vår historia.

Året är 1996 och Peter Friberg startar sin resa med sitt första bolag Friberg Absolut Måleri som under tiden är en enskild firma. 2002 byter bolaget namn till Pictura och blir startskottet för Peters storartade planer där han ser sig själv driva ett bolag med flertalet anställda. Drömmen blir till verklighet 2016 och i samband med att Peter anställer sju stycken målare gör han även om bolaget till ett aktiebolag som kommer att heta Pictura Måleri AB.

2016 och 2017 jobbar Pictura Måleri AB nu med större projekt och medans bolaget växer lär sig Peter massor av vad det handlar om att vara entreprenör. Peters absoluta mål från start har alltid varit att leverera 100% nöjdkund garanti och väljer därför att istället för att sträva mot ett företag med flertalet anställda se till att hitta de få guldkornen som likt honom tror att en nöjd kund är det viktigaste. Redan ett år senare (2018) är det endast Bektor som varit en stötte pelare till Peter i många år som är kvar i bolaget. 2020 kan nu Peter även fokusera mer på måleriarbetet då Julia tar hand om administration och ekonomi i företaget.

Peters gedigna erfarenhet inom byggsektorn har gett honom ett stort nätverk av hantverkare, elektriker, rörmokare och plattsättare samt ett nära samarbete med andra målerifirmor, detta gör att bolaget tar på sig både små och stora projekt. På länken nedan kan ni se alla de tjänster bolaget erbjuder men söker ni en tjänst som inte nämns på sidan ber vi er att höra av er då vi högst troligt kommer kunna hjälpa er ändå.

Tjänster och sammarbetspartners

Betrod av många.

Genom åren har vi fått glädjen att jobba med många fantastiska företag och privatpersoner. Här är ett urval av de kunder vi uppskattat lite extra att jobba tillsammans med.